Selv om Namsen Adventure kanskje er mest kjent for sine jakt- og fiskeopplevelser, tilbyr de også en rekke andre aktiviteter, som for mange kanskje kan by på likeså interessante og spennende naturopplevelser. Så hvis du ikke har den store interessen for jakt og fiske, eller bare ønsker en ny og flott opplevelse, bør du ta en titt på alle de andre aktivitetene som tilbys.

Ørnemannen Ole Martin Dahle

Visste du at Flatanger stolt kan skilte med verdens beste ørneguide? Ja, det er sant! Ørnemannen Ole Martin Dahle holder nemlig til i Flatangers kystnatur, og hans store interesse for ørn har som sagt gjort han til verdens beste! Her får du bli med på en minnerik båtopplevelse ut i Flatangers spennende skjærgård. Faktisk er denne skjærgården kjent for verdens tetteste stamme av havørner. Så bli med på en unik opplevelse, hvor du tett fra båten kan få oppleve havørn, oter, nise, sel og kanskje til og med en spekkhogger.

Sykkelturer i vakkert naturlandskap

Alle som er glade i å sykle, vil her kunne nyte kilometervis – ja, faktisk milevis – med flotte sykkelstier i et vakkert naturlandskap. Det er også i dette området du finner «sørside-veien» som strekker seg langs elva Namsen, helt fra Namsos til Bergsmo i nærheten av Grong. Ta med egen sykkel eller lei sykkel, valget er ditt!

Rolig ørretfiske

For deg som foretrekker ørret fremfor laks, kan det kanskje være gøy med en rolig fisketur etter ørret på fjellet? Her vil du få en vakker naturopplevelse, hvor du kan nyte naturens ro ved kanten av fjellvannet og vente på en nydelig ørret på kroken. Hvis du ikke har egen fiskestang, kan dette ordnes. Her tilbys nemlig utstyr for alle, inkludert utstyr til haspelfiske og fluefiske.

Opplev fjellnaturen med en frisk fjelltur

For deg som liker å gå tur i fjellet, eller i skog og mark for dens slags skyld, tilbys herlige fjellturer i områdets vakre fjellnatur. Liker du en utfordring, kan du for eksempel bli med på fjelltur opp til Heihornet i Bindalen, som ruver 1056 meter over havoverflaten. I følge et kjent sagn i området, skal man på en klar solskinnsdag kunne se spiret av Nidarosdomen fra denne fjelltoppen. Om det imidlertid er sant, er det opp til deg å finne ut av. Bli med på fjelltur, og den som når toppen vil få se om sagnet stemmer eller ei.

Golfinteressert?

Namsen Adventure tilbyr en rekke flotte fiskeplasser ved Hyllenget, og for alle golfinteresserte finnes det også en annen gladmelding. Kun en 5 minutters kjøretur fra Hyllenget, ligger nemlig Overhallas fantastiske 9-hulls golfbane. For alle golfinteresserte kan det være greit å vite at Namsen Adventure også kan arrangere golfopplegg. Så enten du ønsker å spille med vennegjengen eller familien, eller ønsker et annet opplegg, er det bare å ta kontakt for mer informasjon.

Fiske til havs

Kysten utenfor Nord-Trøndelag er anerkjent for sine mange fiskeslag, og med sjøfiske med Namsen Adventure kan du være heldig å få noen av dem på kroken. De vanligste er torsk, sei og brosme, mens de som best liker kveite også kan være heldige her. Turene kan arrangeres etter ulike behov, som for eksempel alder, hvor sjøvant man er, hva som er målet med turen, om man ønsker mest mulig fisk eller størst mulig variert fangst osv. Vi har alle ulike behov, og det blir lagt vekt på at turen skal bli en fantastisk opplevelse for alle. Turene kan arrangeres året rundt, men selvfølgelig innenfor visse rammer i forhold til vær og vind. Så for alle som liker sjøfiske eller ønsker et unikt opplegg utenfor trønderkysten, sjekk mulighetene, for dette vil garantert bli en opplevelse som dere sent vil glemme!