Når man skal på fisketur, må man gjerne også ha overnatting. Det hører jo med! Alle kan vel like å fiske på dagtid, og spandere litt tid i sosialt lag på kveldstid? Med Namsen Adventure kan du velge blant en rekke overnattingssteder. Enten du er av den mer eksklusive typen eller av typen som ikke trenger stort mer enn en seng og en tannbørste, vil du finne mange muligheter her.

Bo på gård eller i campinghytter like ved vannkanten, valget er ditt! Nedenfor vil du kunne lese om noen av mulighetene.

Fantastiske Hyllenget Gård

Er du av typen som gjerne kan tenke deg litt eksklusivitet og luksus etter et herlig lakseeventyr på dagtid, bør du sjekke ut nydelige Hyllenget Gård.

Et vakker trønderlån

Hyllenget Gård er et såkalt trønderlån. Navnet trønderlån kommer fra norrønt og færøysk språk, og betyr «rekke» eller «lang bygning». Trønderlån er navnet på det tradisjonelle våningshuset på litt større gårder i Trøndelag. På Nordmøre kalles slike type lån for «nordmørslån», og i Namdalen kalles de «namdalslån», men felles for de alle tre, er at de er smale og avlange. Lengden på den korteste veggen bestemmes av lengden på tømmeret. Noen ganger er de faktisk ikke mer enn 5 til 6 meter i bredde. Lengden er derimot en annen sak. Mange av disse såkalte lånene er bygd på i lengden i ettertid, og du skal ikke se bort fra at du i disse traktene kan få øye på et som er så langt som 40 meter i lengden.

Vanligvis består trønderlånene av to etasjer, og kan også bestå av flere boenheter for ulike generasjoner eller for flere familier i samme slekt.

Men tilbake til Hyllenget Gård som kan by på både overnatting, fiske og nydelige matopplevelser.

Opplev minnerike fiskeopplevelser

Her legges alt til rette for at du skal kunne nyte en minnerik fiskeopplevelse. Hyllenget Gård kan nemlig skilte med fantastiske vald for unike fiskeminner. Namsen er kjent for sin storlaks, og kanskje er det akkurat her du vil dra opp DIN neste storfangst?

Meget komfortabel overnatting

Selve gården, eller herregården som den også kalles, består av åtte dobbeltrom som alle har eget bad og meget høy standard. Rommene ligger i herregårdens andre etasje, og her er selvfølgelig alt tenkt på for at du skal kunne nyte en rolig natt søvn før eller etter ditt store fiskeeventyr. Dette er så absolutt stedet for deg som ønsker det lille ekstra.

Nydelig mat

I herregårdens første etasje finner vi entreen, to store stuer og en hyggelig spisestue. I spisestua tilbys det nydelig vin og herlige matopplevelser for alle. Enten du skal på fisketur alene, på en hyggelig familieweekend, eller ønsker et forretningsarrangement, vil Hyllenget Gård kunne by på unike opplevelser – en fantastisk totalopplevelse med overnatting, aktiviteter og enestående matopplevelser.

Spa

For alle som har med kona på tur, kan det kanskje være fint å vite at Hyllenget Gård faktisk også kan skilte med et spa.

Campinghytter

Hvis det er det å fiske som er det viktigste, og overnattingen ikke trenger å være en like eksklusiv opplevelse, kan det kanskje passe å leie en campinghytte? Ja, ikke for det, campinghytter kan være flotte de også, men de tilbyr som regel et litt rimeligere alternativ.

Med Namsen Adventure kan du leie campinghytter med beliggenhet ikke langt fra Hyllenget Gård, og heller ikke langt fra vannkanten. Utsikten er flott, og hyttene er også perfekte for små og mellomstore grupper. Namsen Adventure kan tilby 6 hytter, hvor 3 av dem kan huse 4 til 7 gjester, mens de andre 3 hyttene kan huse 2 til 4 gjester. Alle hytter kan skilte med eget bad, kjøkken og oppholdsrom for frokost, middag, kortspill eller røverhistorier.

Velkommen!